Oracle Digital Transformation EMEA Partner Community Launch Summit

Quobell Digital Transformation

Dinsdag 28 en woensdag 29 april heeft in Budapest de Oracle Digital Transformation EMEA Partner Community Launch Summit plaatsgevonden. Als Gold Partner van Oracle kon ik aanwezig zijn op deze bijeenkomst.

Digital Transformation

Oracle ziet een groei in start-ups en gevestigde bedrijven voor wie het digitale platform de kern van het bedrijfsmodel is geworden. Amazon, AirBnb, Über, Booking.com etc. zijn uitdagers die via nieuwe bedrijfsmodellen de concurrentie aangaan met bestaande bedrijven en markten, deze verstoren en zo succesvol vernieuwen. Bestaande bedrijven hebben in de visie van Oracle geen keus dan om hier in mee te gaan.

Digital Business Platform

Een Digitaal Business Platform is een opzet van de IT architectuur om de ‘technical capabilities’ die nodig zijn voor deze Digital Transformation snel, flexibel, geintegreerd en schaalbaar aan de business ter beschikking te kunnen stellen. Denk aan technologie en trends als Internet of Things, Big Data en Mobile. Organisaties kunnen dit afnemen vanuit de cloud, als private cloud opzetten of kiezen voor een hybride aanpak. Oracle biedt in alle gevallen de fundering en voor vele componenten ook de invulling met haar producten en cloud services. Daarbij is het echter goed mogelijk ook producten van derden te blijven of te gaan gebruiken. Zo kan met de Mobile Cloud Service gebruik gemaakt worden van het Oracle specifieke Mobile Application Framework. Echter ook apps die via mobiele OS-specifieke SDK’s ontwikkeld zijn kunnen via de Mobile Cloud Services worden aangeboden, beheerd en aangesloten op de back-end applicaties, oracle en non-oracle.

Partners

Oracle nodigt uitdrukkelijk haar partners uit om klanten te begeleiden en te ondersteunen in het realiseren van een Digitaal Business Platform. Quobell Cloud Implementations gaat dit in Nederland invullen en organisaties adviseren over de mogelijkheden van de Oracle PaaS Cloud Services en specifiek de Oracle Database Cloud Service, Oracle Documents Cloud Service en Proces Cloud Service

Advertenties
Tagged with: ,
Geplaatst in Events
SOA Community Blog

by Jürgen Kress

JonathanHult.com

and other Oracle PaaS/IaaS Cloud Services

Oracle Blogs | Oracle Digital Experience Platform Blog

and other Oracle PaaS/IaaS Cloud Services

AMIS Oracle and Java Blog

Friends of Oracle and Java

Oracle Content and Experience Cloud Service Blog

and other Oracle PaaS/IaaS Cloud Services

%d bloggers liken dit: